Zon Jongen Meisje

Aanmelden

Heeft u interesse voor een bezoekje aan kindcentrum de Leydraad?
Neemt u contact op met:

Kindcentrum de Leydraad

Eigenwijze kinderopvang

Imre Tiebosch                    

Directeur

0411-641907

directie.leydraad@stichtingtalentis.nl

 

Patricia Verhoeven                                         

Teammanager

Afspreken met Patricia voor meer informatie of een rondleiding? Dat kan via de website.

info@eigenwijzekinderopvang.nl

 

Ontmoeting & Aanmelding

Leuk dat u interesse heeft in onze mooie school. 

Ons uitgangspunt is dat er voor alle kinderen uit Cromvoirt en het directe buitengebied een stoeltje klaar staat. U kunt altijd een afspraak met de directeur maken voor een oriënterend bezoek.

Ouders kunnen hun kind aanmelden voor KC De Leydraad middels het aanmeldformulier. In verband met de planning van de klassensamenstelling, stellen we het zeer op prijs dit in ieder geval ruim vóór het kind drie jaar wordt te doen. 

U kunt het formulier ophalen of aanvragen op administratie.leydraad@stichtingtalentis.nl. Het ingevulde aanmeldformulier kan op school worden afgegeven, persoonlijk of in de brievenbus. U ontvangt per mail een bevestiging van uw aanmelding.

Als uw kind 3 jaar en 6 maanden is, maakt u een afspraak met de directeur en IB-er voor een nadere kennismaking. We maken dan ook een rondje door de school zodat u de sfeer kunt proeven. Hierbij komt uw kind natuurlijk ook mee. U kunt ons hiervoor bellen op 0411-641907 of mailen naar directie.leydraad@stichtingtalentis.nl

Als we samen van mening zijn dat onze school een fijne plek is voor uw kind, ontvangt u een schriftelijke bevestiging van definitieve inschrijving. 

Ongeveer 6 weken tot een maand voordat uw kind 4 jaar wordt neemt de leerkracht contact met u op voor het maken van een afspraak voor wendagen. Na de vierde verjaardag start uw kind op school.