Zon Jongen Meisje

Partners en samenwerking

 

 

MOVE Vught

“Iedereen in de gemeente Vught moet kunnen sporten”, dat is de visie van de gemeente Vught en MOVE Vught. Aangestuurd door gemeente Vught realiseert MOVE Vught een sport- en beweegklimaat waar iedere inwoner van de gemeente Vught aan deel kan nemen, ongeacht enige beperking.

MOVE is ook bereikbaar voor ouders/kinderen die het lastig vinden om een geschikte sport te vinden. Wil jij graag sporten, maar weet je niet wat? Of ervaar je een drempel? Neem dan contact op met MOVE Vught via info@movevught.nl. Meer informatie over MOVE en alle activiteiten is te vinden op www.movevught.nl. Volg ons ook op Facebook en Instagram (/movevught).

 

Brabants verkeersveiligheidslabel

Kindcentrum de Leydraad heeft het Verkeersveiligheidslabel. Wij willen samen met onze leerlingen en ouders werken aan een veiligere schoolomgeving. Dit doen wij door structureel verkeerseducatie aan te bieden binnen onze thema's en de omgeving van de school veiliger te maken.


Bieb op school

Leerlingen kunnen op school boeken lezen voor thuis. Wij werken hiervoor samen met bibliotheek de Meierij. Met de Bibliotheek op school slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid op school én thuis.


Scholen op de kaart 

U kunt ons terugvinden bij Scholen op de kaart.
Deze site geeft veel informatie over onze school en de kwaliteit die wij leveren.


Plaza cultura

Plaza Cultura verbindt de scholen in Vught en Sint-Michielsgestel met zoveel mogelijk lokale en soms ook regionale culturele aanbieders passend op de geformuleerde vraag van de school, die aanvullend is op hun eigen verankerd lesprogramma rondom kunst en cultuur. Plaza Cultura is een expertisecentrum op het gebied van cultuureducatie binnenschools. Wij ondersteunen en stimuleren het onderwijs en de culturele aanbieders via advies en kennisoverdracht voor de inrichting van hun cultuuronderwijs.

Meer informatie over Plaza Cultura vind je op: www.plazacultura.nl